22

CMEF 2024 Shanghai

CMEF tittel-1

China International Medical Equipment Fair (CMEF) er en verdensledende medisinsk og helseteknologisk plattform, som gir en omfattende visning av teknologiske fremskritt og løsninger fra hele den medisinske industrikjeden.CMEF er dedikert til bransjetrender, teknologisk innovasjon og fremme fremtidige forretningsmuligheter og utvikling, og bidrar til den globale utviklingen av medisinsk industri.

Vi håper du planlegger å delta på den 89. China Medical Equipment Fair (CMEF) i Shanghai, 11-14 april, fordi vi ønsker å møte deg!

CMEF forbinder de beste produsentene, leverandørene, kjøperne og ekspertene innen medisinsk utstyrsindustri.Det er ingen bedre måte å ta kjøpsbeslutninger for din bedrift enn å se produktet på første hånd og snakke ansikt til ansikt med en kunnskapsrik leverandør, og denne begivenheten er en utmerket mulighet til å høre om dine nyeste produktbehov.

Da vil selskapets sjef, oversjøisk salgssjef og produksjonsteknologisjef alle delta på utstillingen, og vi vil også vise de siste vognprøvene på standen vår.

Bli med oss ​​i Shanghai 11.-14. april 2024. Vi vil være i stand nr.5.1H – B16 for å svare på alle spørsmålene dine, så planlegg å komme innom eller sende meg en e-post for å avtale en avtale.For å lære mer om utstillingen, besøk https://www.cmef.com.cn/en.

Vi gleder oss til å se deg og dine kolleger i CMEF.


Innleggstid: 18. mars 2024