22

Vi introduserer medatro® L-serien: Revolusjonerende medisinske vogner og endoskopvogner

Vi er stolte av å introdusere medatroen®L-serien, vårt siste tilskudd til vår serie med verdensledende medisinske traller og endoskopvogner.Med sin modulære design og enkle forsendelsesfunksjon, medatro®L Series skal etablere en ny standard innen medisinsk industri i Kina og rundt om i verden.

Som en pioner innen vognindustrien for medisinsk utstyr, har vi alltid forsøkt å tilby innovative løsninger som øker effektiviteten og forbedrer pasientbehandlingen.Medatroen®L-serien er et vitnesbyrd om vår forpliktelse til å levere eksepsjonelle produkter som møter de utviklende behovene til helsepersonell. 

En av hovedtrekkene til medatroen®L-serien er dens modulære design.I motsetning til tradisjonelle medisinske traller og endoskopvogner, som for det meste er statiske og mangler fleksibilitet, er medatro®L-serien kan enkelt tilpasses og tilpasses etter spesifikke krav.De modulære komponentene kan enkelt byttes ut, slik at helseinstitusjoner kan lage skreddersydde løsninger som oppfyller deres unike behov.Dette effektiviserer ikke bare arbeidsflyten, men reduserer også kostnadene ved å eliminere behovet for å kjøpe flere spesialiserte vogner. 

En annen fordel med medatroen®L-serien er dens enkle forsendelsesevne.Tradisjonelle medisinske traller og endoskopvogner krever ofte kompleks montering og demontering, noe som gjør dem vanskelige og tidkrevende å transportere.I motsetning til medatroen®L-serien er designet med tanke på enkel forsendelse.De modulære komponentene kan enkelt pakkes, noe som reduserer risikoen for skade under transport og krever mindre tid for installasjon.Dette sparer ikke bare tid, men sikrer også at produktet kommer i perfekt stand, klart til umiddelbar bruk. 

Som en verdensledende produsent av medisinsk utstyr basert i Kina, er vi dedikert til å produsere høykvalitetsprodukter som oppfyller internasjonale standarder.Medatroen®L-serien gjennomgår strenge tester for å sikre holdbarhet, pålitelighet og generell ytelse.Vi er stolte av vår oppmerksomhet på detaljer og forpliktelse til å levere fortreffelighet i alle aspekter av produktene våre. 

I tillegg til sine avanserte funksjoner, medatro®L-serien tilbyr en unik estetisk appell.Dens slanke design og moderne finish gjør den til et attraktivt tillegg til ethvert helseinstitusjon.Vi mener at funksjonalitet og estetikk bør gå hånd i hånd, og medatroen®L-serien uttrykker perfekt denne filosofien. 

Videre er vi glade for å introdusere medatroen® L-serien som en del av vår nye produktlinje.Dette indikerer vår dedikasjon til å kontinuerlig innovere og utvikle tilbudene våre for å bedre dekke behovene til kundene våre.Med medatroen®L-serien, vi er sikre på at vi leverer et produkt som vil sette nye industristandarder og heve standarden på omsorg for pasienter globalt. 

Avslutningsvis medatroen®L-serien representerer et sprang fremover innen design av medisinsk vogn og endoskopvogn.Dens modulære design, enkle forsendelsesmuligheter, verdensledende kvalitet og moderne estetikk gjør den til et enestående valg for helseinstitusjoner.Vi er stolte over å introdusere dette innovative produktet og ser frem til den positive innvirkningen det vil ha på helseorganisasjoner over hele verden. 

Om MediFocus

MediFocus Medical er et globalt visjonalisert selskap, som utelukkende fokuserer på å støtte medisinsk industri gjennom alle stadier av produktets livssyklus. 

Med et unikt internt industridesignprinsipp og forståelse for de reelle behovene, tilbyr MediFocus løsningsvennlige for hver bruker.HQ i Beijing, hovedstaden i Kina, jobber salgs-, markedsførings- og FoU-team tett på et 1500 kvm kontor, med små batchproduksjon og logistikkservice.Det er et produksjonsanlegg 300 km fra Beijing HQ med over 6000 kvm for masseproduksjon og lager. 

Selskapets portefølje av integrerte løsninger er

· Skreddersydd medisinsk utstyrsvogn

· Rask prototyping av medisinske komponenter

· Kontraktsproduksjon 

Hos MediFocus lover vi å fremme teknologiinnovasjon og utvikle det som er mulig å sikre ved innsats med hvert teammedlem.Sammen står MediFocus med klient og nettverk for å bekjempe COVID-19 ved å sende ut mer enn 70 000 stk medatro®-serie medisinsk vogn globalt i løpet av 2020-2022. 

Oppdrag

Pust fritt og smil sunt 

Syn

Å være en pålitelig partner innen det medisinske feltet, gi bedre løsninger for livsomsorg og bygge et globalt ledende selskap for profesjonelle medisinske løsninger. 

Kjernekultur

Oppriktighet og pålitelig

Tøff selvkjørt

Innovasjon og initiativrik

Respekt og empati


Innleggstid: 12-jul-2023